Over ons

Van een schoenenmaker vader kwam ik in aanraking met schoenen toen ik nog  8 jaar oud was.

Ik vond het geweldig om bij mijn vader in zijn atelier te zijn. Daar ging ik spelen met  leer restant. Knippen, plakken en klein dingetjes van leer en rubber  maken.

Toen ik 12 of 13 jaar oud was heb ik al mijn eerste schoen gemaakt. Natuurlijk had ik hulp en advies van mijn vader, maar de belangrijkste dingen heb ik wel gedaan, snijden, stikken, plakken etc..

Ik was zo blij en gelukkig en vanaf dat moment krijg ik de liefde  en passie voor schoenen. Elke zaterdag  ging ik naar schoenen winkel om inspiratie te krijgen en thuis schoen modellen op papier tekenen. Toen ik 18 was geworden heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en ging bij mijn vader werken.

Ik heb het geluk dat ik veel technieken mogen leren. Eerste van mijn vader  schoenen op maat, stage gelopen in confectie fabrieken, opleiding genoten op (SVGB) heden  DHTA voor de schoen techniek  en meer dan 14 jaar gewerkt te hebben in een orthopedische schoenen bedrijf.

Met alle die ervaringen door  die jaren heb ik ruim bagage van verschillen technieken en stijlen kunnen bouwen.

Doordat allemaal kan ik klanten helpen met een  passend advies om de juiste keuze voor de schoenen en aanpassingen, die oplossing bieden tot  het verhelpen van de voetklachten. Dat geeft mij heel veel voldoening.